8 Ekim 2019 Salı

Bozkırlı Prof. Dr. Mehmet AK'tan Kişisel Gelişim Kitabı.


Bozkırlı Eğitimci ve Yazar Prof. Dr. Mehmet AK "Hayat Yolunda Yoldaş Olmak Mutlu Evlilik Rehberi" ve "Çocuğum Bağımlı Olmasın" isimli Kişisel Gelişim Kitabı çıkardı. 

Bozkır Arslantaş Mahallesinden siyasetçi ve aynı zamanda meclis üyesi Hayri Ak'ın oğlu olan  Prof. Dr. Mehmet AK ve ekip arkadaşları evli çiftlere rehber olacak ve Çocuklarının sıgara, alkol, sosyal medya, madde  ve internet bağımlılığından korunması için yapılması gerekenlerin anlatıldığı  bir kitabın yazarlığını yaptı. 

Nobel yayınlarından çıkan kitapları internet kitapçılarından temin edilebilir. 

Prof. Dr. Mehmet AK Kimdir?

1976 yılında Konya'ya bağlı Bozkır ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Konya, Amasya, Bursa ve İstanbul olmak üzere farklı illerde tamamladı. 1999 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinden sonra iki yıl süreyle Pratisyen Hekim olarak Bosna Hersek ve Kayseri'de çalıştı. Psikiyatri uzmanlık eğitimini 2002-2006 yıları arasında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği'nde tamamladı. 2009 yılında öğretim üyeliğine başladı ve 2012 yılında "Psikiyatri Doçenti" oldu. 2014 yılından beri de Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır.

Türkiye Psikiyatri Derneği Bilişsel Davranışçı Psikoterapi Uygulayıcısı ve Eğiticisidir. 2015 yılında "American Cognitive Therapy Academy" tarafından "bilişsel terapist" olarak sertifiye edilmiştir. 2017 yılında ''European Association for. Behavioural and Cognitive Therapies'' tarafından sertifiye edilmiştir. TPD tarafından düzenlenen BDT eğitimlerinin Konya-Afyon bölgesi sorumlusudur.

Alanında yüze yakın araştırma makalesi yayınlamıştır. Ulusal ve uluslararası yayın evlerince yayınlanmış kitaplarda bölüm yazarlığı yapmıştır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği gibi çeşitli kuruluşlarca desteklenen projelerde yürütücü ve araştırmacı olarak yer almaktadır.

Evli ve iki çocuk sahibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dost Siteler

Comments

Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *